Vrijeme isporuke je 1 – 3 radna dana.
AKCIJA 1+1B

Thai masaža Nat-Iva

Tajlandska masaža za duboku opuštenost i smirenost

Thai masaža (Nuad Boran) u prijevodu znači drevna masaža a je sastavni dio tradicionalne tajlandske medicine koju čine fitoterapija, te duhovno i psihološko iscjeljivanje. Tijekom tretmana koji traje i do 2 sata koriste se različite tehnike pritiskanja, istezanja i ljuljanja, a primatelja se dovodi u položaje slične yoga asanama. Nakon masaže, primatelj osjeća duboku opuštenost, razgibanost i smirenost.
Više o ponudi

U medicinskom centru Nat-Iva otklanjaju sve vrste poteškoća i bolova. Probleme opisuju kroz pet različitih vrsta energija pa tako postoje energija vode, metala, vatre, zemlje i drveta. Svaka od njih predstavlja bol u drugom dijelu tijela, a masažama otklanjaju čak i emocionalne tegobe poput melankolije, depresije i tjeskobe.

U ponudi imaju shiatsu masažu kojom možete otkriti nove prostore u vlastitom tijelu, duši i umu. Masažom doživljavate duboki mir, opuštenost i cjelovitost tijela. Fitoterapija medicinska je disciplina kojom se liječi pomoću biljaka i aktivnih tvari različitih ekstrakata. Aromaterapija dodatni je užitak ove masaže jer osjetite mirise blagotvornih eteričnih ulja koja čuvaju zdravlje cijelog organizma. Tajlandskom masažom prepuštate se duhovnom i psihološkom iscjeljivanju.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Masaža i Wellness dobivate tajlandsku Thai masažu (90 min) i poklon iznenađenja. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate dva puta tajlandsku Thai masažu (90 min) i poklon iznenađenja. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon paketu Harmonija ljepote dobivate tri puta tajlandsku Thai masažu (90 min) i poklon iznenađenja ili dva puta Thai masažu (120 min) te dubinsku masažu psoasa.

Korisni savjeti: 

  • Izbjegavajte obilne obroke 2 sata prije masaže
  • Prije masaže savjetujte se o mogućim zdravstvenim problemima, ozljedama, alergijama ili bolovima s maserom ili aromaterapeutom.
  • Ponuda se mora rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
masaža
wellness
Thai masaža 90 minuta
Poklon iznenađenja
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

2x Thai masaža 90 minuta
Poklon iznenađenja
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

3x Thai masaža 90 minuta
Poklon iznenađenja
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

989.00Kn

2x Thai masaža 120 minuta
Dubinski rad na psoasu
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

989.00Kn

Pretplatite se