Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ

Turistička farma Arbajter

Smještaj na farmi jelena i ovaca

Turistička farma Arbajter nalazi se na Pohorju, u malom idiličnom selu Skomarje i ima veličanstven pogled na dolinu Dravinje, gdje se pružaju brojne mogućnosti za sportske aktivnosti. Farma se uglavnom bavi stočarstvom, ali nude i udoban smještaj i izvrsnu domaću hranu, tako da definitivno nećete ostati gladni. Njihova specijalnost su jela od divljači i janjetine uz koje nude kruh iz krušne peći.
Skomarje 46, 3214 Zreče, Slovenija
+386 01 457 2288
Više o ponudi

 

Turistička farma Arbajter nalazi se usred netaknute prirode na sunčanoj strani Pohorja i ima veličanstven pogled na dolinu Dravinje. Na farmi se bave šumarstvom i stočarstvom, posebno uzgojem jelena i ovaca, a nude i smještaj. Smještaj uključuje TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, opremljenu kuhinju i vlastitu kupaonicu s kadom i sušilom za kosu. Možete se opustiti u vrtu ili u zajedničkom dnevnom boravku.

Osim toga, gostionica nudi i ukusna domaća jela. Njihova specijalnost su, naravno, jela od divljači i janjetine uz koje poslužuju kruh iz krušne peći koji se također dobro slaže uz gulaš od jelena pripremljen u pravom kotlu. Na farmi se mogu unajmiti i saonice, oprema za stolni tenis, badminton, luk i strijela i dječje igralište. U blizini možete isprobati i mnoge druge sportske aktivnosti: planinarenje i biciklizam na Zreškom Pohorju, alpsko i nordijsko skijanje na Rogli, ribolov na ribnjacima Zreški, golf na brdima Škalce i Zlati grič, te kupanje i wellness u termalnim toplicama Zreče.

U našoj ponudi dobivate jednu noć s doručkom ili dva noćenja s doručkom. Odmorite se od brojnih sportskih aktivnosti koje se nude na farmi i u okolici.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Romantični bijeg dobivate jedno noćenje i doručak. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate dva noćenja s doručkom. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Rezervacija je obavezna 2 dana unaprijed.
  • Rezervaciju možete izvršiti telefonom ili e-poštom.
  • Ponesite sportsku opremu za aktivnosti na otvorenom.
badminton
biciklistička-staza
golf
skijanje
stolni tenis
televizija
1 x noćenje s doručkom
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 2 dana prije

89,99678,03Kn

2 x noćenje s doručkom
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 2 dana prije

144,991.092,43Kn

Pretplatite se