Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ

Vander Urbani Resort

Moderan smještaj u staroj jezgri Ljubljane

Moderni boutique hotel Vander Urbani Resort nalazi se u staroj jezgri Ljubljane, samo nekoliko koraka od rijeke Ljubljanice. Nudi moderne sobe, gurmanski restoran i konferencijsku salu te veliku krovnu terasu s bazenom. Istražite živahni centar Ljubljane s brojnim restoranima, barovima i kafićima, uživajte u koktelima i večerama na otvorenom, prepustite se u ovom elegantnom hotelu!
Krojaška ulica 6, 1000 Ljubljana
01 20 09 000
Više o ponudi

Vander Urbani Resort prvi je slovenski hotel koji je član Udruge dizajnerskih hotela . Ima izvrsnu lokaciju u zatvorenom starom gradu Ljubljane, samo nekoliko koraka od rijeke Ljubljanice, u području obilježenom brojnim ugodnim kafićima i restoranima. Sam hotel ima udoban lounge bar i gurmanski restoran s tjednim jelovnicima i kreativnim à la carte jelovnikom.

Hotel Vander također se ističe svojim hrabrim i zanimljivim arhitektonskim dizajnom i uređenjem interijera. Kombinira četiri nekadašnje srednjovjekovne kuće i nudi 20 soba opremljenih originalnim namještajem. Dodatni sadržaji uključuju konferencijsku salu i veliku terasu na krovu hotela, s koje se pruža prekrasan pogled na povijesnu jezgru grada, u kojem se također može uživati ​​s kupanja bazen. To je također učinilo hotel atraktivnom lokacijom za “al fresco” koktel prijeme i druga slična događanja.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U paketu Vikend iz snova dobivate 1x noćenje s doručkom, piće dobrodošlice. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U paketu Bogatstvo planina, sunca i mora dobivate 1x noćenje s doručkom, piće dobrodošlice. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
  • Ponuda ne vrijedi za vrijeme novogodišnjih praznika (od 27. prosinca do 2. siječnja) i ovisi o dostupnosti.
  • Potrebna je doplata za boravišnu pristojbu (3,13 EUR po osobi dnevno).
hotel
klima
panorama
romantično
wi-fi
1x noćenje s doručkom
Piće dobrodošlice
Vrijedi za 2 osobe

239,991.808,20Kn

Pretplatite se