Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA
Premium partner

Viktorija Spa

Probudite u sebi novu energiju u Viktorija Spa centru!

Zatvorite oči, dodirnite svoju nutrinu i poslušajte svoju dušu. Opuštanje u Victoria Spa centru probudit će u vama novu, svježu energiju i napuniti vas snagom za svakodnevne izazove. U umirujućem okruženju nudi razne tretmane za opuštanje tijela i uma. Želja za izvrsnom, diskretnom uslugom u ovome centru stvorit će intimnu oazu mira i opuštanja gdje možete lako pronaći svoj unutarnji balans. Zdravlje tijela i uma nikada nije bilo tako blizu!
Suhadole 15C, 1218 Komenda, Slovenija
+386/5132-0559
Više o ponudi

U umirujućoj prirodi slovenskih Alpi, Victorija Spa nudi razne tretmane za opuštanje tijela i uma. Zagovarajući vrhunsku i diskretnu uslugu, Spa je stvorio intimnu oazu mira i opuštenosti u kojoj lako možete pronaći svoju unutarnju ravnotežu. Udobnost tijela i uma nikad nije bila tako bliska! Širok spektar kozmetičkih i frizerskih usluga pružit će vam uz pomoć vrhunske kozmetike u mirnom i ugodnom okruženju, a u salonu ćete se osjećati ugodno i preporođeno.

U ponudi tako možete dobiti kraljevsku njegu lica uz čašu pjenušca u kojoj se možete potpuno opustiti. Također, pružaju vam i manikuru te božanske romantične kupke za dvoje koje vas pripremaju za naporne dane kao i masaže koje će vam pomoći da se osjećate ugodno. Zatvorite oči, dodirnite svoje unutarnje ja i slušajte svoju dušu. Victorija Spa probudit će u vama novu, svježu energiju i ispuniti vas beskonačnom snagom za svakodnevne izazove.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon paketu Njega u spa centru dobivate mini kozmetičku njegu lica ili francusku manikuru ili pedikuru. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon paketu Masaža i wellness dobivate sezonsku njegu ili bojenje, šišanje i feniranje kratke kose ili osnovnu manikuru s trajnim lakom. Vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate božansku romantičnu kupku za dvije osobe ili cjelovitu njegu lica s oblikovanjem obrva ili sezonska njega lica s dijamantnim pilingom. Vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon paketu Harmonija ljepote dobivate IPL-fotopomlađivanje lica, vrata i dekoltea ili kraljevsku njegu Viktorija s čašom pjenušca za 1 osobu ili božansku romantičnu kupku za 2 osobe i dvije masaže leđa.

 

Korisni savjeti:

  • Izbjegavajte tešku hranu 2 sata prije masaže.
  • Prije nego što razgovarate o bilo kojim zdravstvenim problemima, ozljedama, alergijama i bolovima razgovarajte sa svojim maserom.
  • Rezervaciju možete izvršiti telefonom.
  • Rezervacija je obavezna 2 dana unaprijed.
frizerske usluge
jacuzzi
klima
parking
wellness
Njega lica (kozmetička mini njega) ili osnovna francuska manikura ili pedikura
Vrijedi za 1 osobu
Potrebna rezervacija 2 dana prije, telefonski

185.00Kn

Sezonska njega ili bojenje, šišanje i feniranje kratke kose ili osnovna manikura s trajnim lakom
Vrijedi za 1 osobu
Potrebna rezervacija 2 dana prije telefonski

299.00Kn

Božanska romantična kupka za dvije osobe ili cjelovita njega lica (bipolarna rf) s oblikovanjem obrva ili sezonska njega lica s dijamantnim pilingom/vrijedi za jednu osobu
Potrebna rezervacija 2 dana prije telefonski

599.00Kn

IPL-fotopomlađivanje lica, vrata i dekoltea ili kraljevska njega Viktorija s čašom pjenušca, za 1 osobu ili božanska romantična kupka za 2 osobe i 2x masaža leđa
Potrebna rezervacija 2 dana prije telefonski

989.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se