Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA

Vila Aina Wellness, Laško

Za sve koji žele mir i opuštanje u dodiru s prirodom

Hotel Vila Aina smješten je u mirnom okruženju usred zelenila. Hotel također ima wellness postor s finskom saunom, infracrvenom saunom, ležaljkama i masažama u donjim sobama hotela. Sve za vas - radi zdravlja, opuštanja ili jednostavno zbog dobrobiti, iskusite potpuno olakšanje svog tijela, uma i oživite sebe.
Jagoče 3d, 3270 Laško, Slovenija
+386 041 315 121
Više o ponudi

Smješten u mirnom okruženju usred zelenila, 38-krevetni Boutique hotel Vila Aina impresionira svakoga – od obitelji do pojedinaca koji traže mir i opuštanje u bliskom kontaktu s prirodom. Apartmani su namješteni u modernom minimalističkom stilu, s visokokvalitetnim prirodnim materijalima. Njegova idealna lokacija zadovoljava ljubitelje prirode, rekreativce i sportaše kojima se nudi obilje mogućnosti za opuštajući iliaktivan odmor. Wellness je dostupan s finskom saunom, infra saunom, tepidariumom, whirlpoolom, ležaljkama, zdravim napicima, CTV-om. Opuštena glazba po vašem izboru i masaže u donjim sobama hotela dodatno će vas opustiti.

U našoj ponudi možete dobiti jedinstveno opuštanje u wellnessu uz večeru. Priuštite si jedinstveni odmor u zagrljaju prirode i prepustite se čaroliji.

 

Što dobivate u poklonpaketu?

  • U poklon-paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate 2-satno wellness opuštanje za 4-6 osoba ILI 3-satno wellness opuštanje za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Harmonija ljepote dobivate 4-satno wellness opuštanje za 2-6 osoba ILI 3-satno wellness opuštanje i večera u restoranu u Laškom za 2 osobe. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 2 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
jacuzzi
klima
masaža
sauna
skupine
wellness
2-satno wellness opuštanje za 4-6 osoba ILI 3-satno wellness opuštanje za 2 osobe
Rezervacija 2 dana ranije telefonom ili e-poštom

599.00Kn

4-satno wellness opuštanje za 2-6 osoba ILI 3-satno wellness opuštanje i večera u restoranu u Laškom za 2 osobe
Rezervacija 2 dana prije telefonom ili e-poštom

989.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se