Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ

Vila Silva Marija

Odmor u okruženju regionalnog parka Kozjanski

Doživite nezaboravan odmor i opustite se u prekrasnom i mirnom okruženju parka Kozjanski. Brojne vinske ceste, biciklističke i pješačke staze, teren za jahanje, potok s pitkom vodom, sezonsko voće i ostali sadržaji učinit će vaš boravak idiličnim.
Pišece 36, 8255 Pišece, Slovenija
01 72 40 600
Više o ponudi

Vila Silva Marija poziva vas na nezaboravan odmor u prekrasnom i mirnom okruženju Kozjanskog parka. Prirodno okruženje idealno je mjesto za opuštanje i odmor. Tu su brojne vinske ceste, biciklističke staze, pješačke staze, teren za jahanje, potok s pitkom vodom, sezonsko voće iz vrta i još mnogo sadržaja koji boravak gostiju čine idiličnim.

Ugodna klima i brojni sportski sadržaji omogućuju gostima ugodan i zabavan odmor u Vili Silva Marija tijekom čitave godine. Ljubazni domaćini goste primaju i na svojim imanjima kako bi degustirali domaća vina, rakiju i domaću hranu. U toplije vrijeme gosti se mogu rashladiti u hotelskom bazenu ili jednim od toplica kojima kraj itekako obiluje. Zimi gosti mogu uživati u zimskim radostima krajolika i pravoj seoskoj idili vile.

Za boravak gostiju na raspolaganju je sedam udobnih, klimatiziranih apartmana s odvojenom spavaćom i dnevnom sobom. Za djecu su na raspolaganju dječji krevetići. Svaki apartman ima blagovaonicu i modernu kuhinju opremljenu svim potrebnim kuhinjskim uređajima: štednjakom, perilicom suđa, pećnicom, mikrovalnom pećnicom itd. Također, tu je i kupaonica (tuš, WC, fen za kosu,) i balkon ili terasa s vrtnom garniturom te prekrasnim pogledom na vrt i okolna sela. Gostima su na raspolaganju satelitska televizija, telefon i besplatan pristup internetu.

U ponudi naših paketa možete birati između jednog i dvaju noćenja u Vili Silva Maria uz degustacije domaćeg vina, a za one sportskog duha ponuđena su 2 sata stolnog tenisa.

Što dobivate poklon-paketu?

  • U paketu Romantični bijeg dobivate 1-dnevni najam apartmana, bocu vina i degustaciju vina.
    Ponuda vrijedi za maksimalno 4 osobe.
  • U paketu Čarobni odmor dobivate 1-dnevni najam apartmana, degustaciju vina te 2 h stolnog tenisa. Ponuda vrijedi za maksimalno 4 osobe.
  • U paketu Vikend iz snova dobivate 2-dnevni najam apartmana, degustaciju vina te 2 h stolnog tenisa. Ponuda vrijedi za maksimalno 4 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponuda se mora rezervirati najmanje 4 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski i e-mailom.
apartmani
klima
panorama
prenoćište
restoran
stolni tenis
terasa
vanjski bazen
wi-fi
1-dnevni najam apartmana
Boca vina i degustacija vina
Vrijedi za maksimalno 4 osobe
Ne vrijedi za vrijeme božićnih i novogodišnjih praznika
Rezervacija 4 dana unaprijed

89,99678,03Kn

1-dnevni najam apartmana
Degustacija vina
2 h stolnog tenisa
Ne vrijedi za vrijeme božićnih i novogodišnjih praznika
Vrijedi za maksimalno 4 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

144,991.092,43Kn

2-dnevni najam apartmana
Degustacija vina
2 h stolnog tenisa
Vrijedi za maksimalno 4 osobe
Ne vrijedi za vrijeme božićnih i novogodišnjih praznika
Rezervacija 4 dana unaprijed

239,991.808,20Kn

Pretplatite se