Kanu i Quad safari, Aljmaš

Sportske aktivnosti u autentičnom slavonskom ambijentu uz obalu rijeke Dunav

Villa Katarina nalazi se u selu Aljmaš, na samom istoku Hrvatske. Zahvaljujući položaju na obali rijeke Dunav, posjetitelji mogu uživati u prekrasnom pogledu na ovu veličanstvenu europsku rijeku, a u okolici je moguće uživati u brojnim sportskim aktivnostima na otvorenom. Ako ste ljubitelj ribolova, unajmite čamac i uzdignite svoj doživljaj na višu razinu. Uživati možete i u trekingu te streličarstvu – mogućnosti su bezbrojne. Zaputite se stoga u Aljmaš, posjetite objekt Villa Katarina i uživajte u bogatoj ponudi sportskih aktivnosti!
Balinac 33, 31205 Aljmaš
01 4572 288
Više o ponudi

Selo Aljmaš poznato je po turizmu i aktivnostima u prirodi, a Villa Katarina jedna je od najboljih destinacija toga kraja za uživanje u sportu i kretanju. Ovaj objekt, koji je smješten na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu i koji je uređen u autentičnom slavonskom stilu, nalazi se na brdu, uz voćnjak jabuka s čijeg ruba posjetitelji mogu uživati u prekrasnom pogledu na velebnu rijeku Dunav.

Villa Katarina savršeno je polazište za odlazak u šetnju ili vožnju biciklom. Gostima su na raspolaganju besplatni bicikli – zaputite se stoga na uživanje u svježem zraku i ljepotama erdutskoga krajolika!

U okolici objekta Villa Katarina moguće je uživati u brojnim sportskim aktivnostima na otvorenom. Ovo je područje poznato kao vrlo pogodno za lov i ribolov, stoga ne oklijevajte, nego se prepustite izazovima u divljini! Ako ste ljubitelj ribolova, unajmite čamac i uzdignite svoj doživljaj na višu razinu. Uživati možete i u trekingu te streličarstvu – mogućnosti su bezbrojne!

Uživajte u prekrasnom erdutskom krajoliku na istoku hrvatske i prepustite se aktivnostima u prirodi koje će vas osvježiti i nadahnuti za nove pothvate!

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Sport i rekreacija dobivate hodanje po zadanoj ruti, vožnju biciklima i promatranje ptica. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Sport i zabava dobivate vožnju kanuima kroz dunavski rit, promatranje ptica i foto safari te traženje zlata na obalama Dunava. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate Quad Safari off Road. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu XXL Extreme dobivate Safari Wine Tour s terenskim vozilima ili quadovima, ribolov iz čamca ili obale te vožnju čamcima do ušća Drave u Dunav. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
biciklistička-staza
lijepa priroda
panorama
parking
skupine
Hodanje po zadanoj ruti
Vožnja biciklima
Promatranje ptica
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

185.00Kn

Vožnja kanuima kroz dunavski rit
Promatranje ptica i foto safari
Traženje zlata na obalama Dunava
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

Quad Safari off Road
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

Safari Wine Tour s terenskim vozilima ili quadovima
Ribolov iz čamca ili obale
Vožnja čamcima do ušća Drave u Dunav
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

989.00Kn

Pretplatite se