Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA

Villa Katarina, Aljmaš

Opuštanje u autentičnom slavonskom ambijentu uz obalu rijeke Dunav

Villa Katarina nalazi se u selu Aljmaš, na samom istoku Hrvatske. Zahvaljujući položaju na obali rijeke Dunav, posjetitelji će moći uživati u prekrasnom pogledu na ovu veličanstvenu europsku rijeku. Zaputite se u Aljmaš, posjetite objekt Villa Katarina i uživajte u bogatoj turističkoj, gastronomskoj i sportskoj ponudi!
Balinac 33, 31205 Aljmaš
01/4572-288
Više o ponudi

Selo Aljmaš poznato je po turizmu te aktivnostima u prirodi poput lova i ribolova, a Villa Katarina jedna je od najboljih destinacija koje ćete u tom kraju pronaći. Ovaj objekt smješten je na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu i besprijekorno je uređen u autentičnom slavonskom stilu. Apartmani Katarina nalaze se na brdu bez susjednih kuća, uz voćnjak jabuka s čijeg će ruba posjetitelji moći uživati u neusporedivom pogledu na velebni Dunav.

U boravak je uključena neograničena konzumacija domaćih proizvoda poput čajeva, kave i osobito prirodnog soka od jabuke. Selo Aljmaš je, naime, ime dobilo upravo po ovome voću, a jedna od glavnih djelatnosti ovoga obiteljskog imanja jest proizvodnja jabuka. Stoga ne propustite priliku kušati domaći sok, rakiju i ocat od ovoga čarobnog voća!

Sobe su uređene u svrhu vaše ugode i opuštanja, s jedinstvenim rustikalnim hrastovim krevetima. Namještaj je ugodan i nenametljiv, a oduševit će vas i smirujući pogled na okolicu i krajolik koji se pruža s prozora.

U sklopu objekta Villa Katarina naći ćete zajedničku kuhinju u kojoj se poslužuju kontinentalni, bife i engleski, odnosno irski doručak. Opuštati se možete na prostranoj terasi u ugodnim bojama, s drvenim namještajem, a za uživanje i zabavu najmlađih zaduženo je dječje igralište. U ponudi je i kockarnica, a za one sportska duha na raspolaganju su besplatni bicikli.

Uživajte u svježem zraku i ljepotama erdutskoga krajolika!

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Turizam dobivate 1 x noćenje. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Romantični bijeg dobivate 1 x noćenje s doručkom i korištenje bazena. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Agro turizam dobivate 1 x noćenje sa slavonskim doručkom na vidikovcu, korištenje bazena i degustaciju rakija. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate 2 x noćenje sa slavonskim doručkom na vidikovcu, korištenje bazena te degustaciju rakija i vina. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 4 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
lijepa priroda
parking
prenoćište
vanjski bazen
wi-fi
Žar
1 x noćenje s doručkom
Korištenje bazena
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

599.00Kn

2 x noćenje sa slavonskim doručkom na vidikovcu
Korištenje bazena
Degustacija rakija i vina
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

989.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se