Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
SPAR AKCIJA 1+1
Guests winner

Wellness Villetta Phasiana

Pobjegnite od svakodnevnog stresa užurbanog života u udoban hotel iznimne lokacije u centru mirnog ribarskog mjestašca Fažane. Kako bi Vaš boravak bio još ugodniji nudimo Vam potpuno privatan i intiman Wellness prostor gdje ćete imati priliku obnoviti energiju te opustiti i ojačati tijelo. Opustite svoje tijelo i um u intimnom spa-wellnessu Villette Phasiane namijenjeno isključivo za privatno korištenje. Potpuno privatan spa prostor nudi opuštanje u finskoj sauni, jacuzziju ili izbor masaže po želji.
Trg Sv. Kuzme i Damjana 1, 52212 Fažana
091 887 93 13
Više o ponudi

Villetta Phasiana je smještena 20-tak metera od mora u centru mirnog ribarskog mjestašca Fažane na zapadnoj obali Istre. Fažana je polazište za nacionalni park Brijune, te je udaljena svega 5 km od Pule i 12 km od pulskog aerodroma.

Sa kapacitetom od maksimalno 46 kreveta, Villetta Phasiana je savršena za male grupe koje posjećuju nacionalni park Brijuni ili one koji traže intimniji ugođaj te ugodnu atmosferu malih hotela. Iako je ljeto glavna sezona, Villetta Phasiana je otvorena tokom cijele godine te je stoga idealno mjesto za sve koji putuju u Istru u bilo koje doba godine.

Opustite svoje tijelo i um u intimnom spa-wellnessu Villette Phasiane namijenjeno isključivo za privatno korištenje. Potpuno privatan spa prostor nudi opuštanje u finskoj sauni, jacuzziju ili izbor masaže po želji.
U našem paketu možete dobiti masažu za jednu osobu, tretman Relax 2×2 koji uključuje 2 sata opuštanja za dvije osobe uz korištenje finske saune, aromatičnu kupku, papuče, ogrtače i čaj po izboru ili čaša šampanjca ili tretman Relax 2×2 Gold koji uključuje 2 sata opuštanja za dvije osobe uz korištenje finske saune, aromatičnu kupku, parcijalnu masažu od 30 min po osobi, papuče, ogrtače i čaj po izboru ili čaša šampanjca.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Njega u spa-centru dobivate parcijalnu masažu za jednu osobu u trajanju od 30min. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Masaža i wellness dobivate tretman Relax 2 x 2 u dva sata opuštanja za dvoje. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate tretman Relax 2 x 2 gold u 2 sata opuštanja za dvije osobe i parcijalna masaža. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Harmonija ljepote dobivate tretman Relax 2 x 2 gold i romantičnu večeru za dvoje u tri slijeda. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Izbjegavajte obilne obroke 2 h prije masaže te pretjerano izlaganje suncu prije tretmana za ljepotu.
  • Prije masaže posavjetujte se s maserom o mogućim zdravstvenim problemima, ozljedama, alergijama ili bolovima.
  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonski ili mailom.
masaža
parking
restoran
romantično
wellness
wi-fi
Parcijalna masaža za jednu osobu (30min)
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

185,00Kn24,55

Tretman Relax 2 x 2
Dva sata opuštanja za dvoje
Rezervacija 3 dana unaprijed

299,00Kn39,68

Tretman Relax 2 x 2 gold
2 sata opuštanja za dvije osobe i parcijalna masaža
Rezervacija 3 dana unaprijed

599,00Kn79,50

Tretman Relax 2 x 2 gold i romantična večera za dvoje od tri slijeda
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

989,00Kn131,26

Pretplatite se