Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Excellence partner

Zipline Edison, Krk

Nezaboravno iskustvo šetnje među krošnjama

Zipline Edison jedinstveno je iskustvo koje možete doživjeti na otoku Krku, atrakcija s čije se najviše točke pruža prekrasan pogled na sam jug otoka Krka, kao i na Bašku te otok Prvić. "Šetnja među krošnjama" oduševit će posjetitelje te im omogućiti nezaboravan doživljaj kroz vožnju terenskim vozilom, hodanje po prelijepim krajolicima i spuštanje sajlama. Ovaj uzbudljivi zipline sastoji se od 8 spustova ukupne duljine preko 2 kilometra, s maksimalnom brzinom 80 km/h za ludu avanturu!
Treskavac, 51500 Krk, Hrvatska
098626061
Više o ponudi

KrkZipline Edison smješten je na prijevoju Treskavac u blizini poznate staze glagoljice, a namijenjen je obiteljima i ljubiteljima pustolovina. Sastoji se od 8 spustova ukupne duljine preko 2 kilometra, s maksimalnom brzinom 80 km/h, a trajanje vožnje je najčešće 2 sata, ovisno o grupi.

“Šetnja među krošnjama” s pogledom na Jadransko more i prekrasan krševit krajolik oduševit će posjetitelje te im omogućiti nezaboravan doživljaj kroz vožnju terenskim vozilom, hodanje po prelijepim krajolicima i spuštanje sajlama. Nakon upoznavanja sa sigurnosnom opremom, kratke obuke i dolaska na početnu lokaciju ziplinea, započinje avantura života koju zasigurno nećete zaboraviti!

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate 1 x vožnju na Ziplineu Edison (2100 metara u 8 etapa) i 1 x promo majicu SelectBox. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu XXL Extreme dobivate 1 x vožnju na Ziplineu Edison (2100 metara u 8 etapa) i 2 x promo majicu SelectBox. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-mailom.
  • Izbjegavajte obilne obroke 2 h prije sportske aktivnosti.
  • Preporučujemo udobne tenisice i sportsku odjeću.
djeca
internet-link
lijepa priroda
panorama
parking
planinarenje
1 x vožnja na Ziplineu Edison (2100 metara u 8 etapa)
i 1 x promo majica SelectBox
Vrijedi za 1 osobu,rezervacija 3 dana unaprijed

89,99678,03Kn

1 x vožnja na Ziplineu Edison (2100 metara u 8 etapa)
i 2 x promo majica SelectBox
Vrijedi za 2 osobe,rezervacija 3 dana unaprijed

144,991.092,43Kn

Pretplatite se