Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!

Zipline Edison, Krk

Nezaboravno iskustvo šetnje među krošnjama

Zipline Edison jedinstveno je iskustvo koje možete doživjeti na otoku Krku, atrakcija s čije se najviše točke pruža prekrasan pogled na sam jug otoka Krka, kao i na Bašku te otok Prvić. "Šetnja među krošnjama" oduševit će posjetitelje te im omogućiti nezaboravan doživljaj kroz vožnju terenskim vozilom, hodanje po prelijepim krajolicima i spuštanje sajlama. Ovaj uzbudljivi zipline sastoji se od 8 spustova ukupne duljine preko 2 kilometra, s maksimalnom brzinom 80 km/h za ludu avanturu!
Treskavac, 51500 Krk, Hrvatska
01 4572 288
Više o ponudi

KrkZipline Edison smješten je na prijevoju Treskavac u blizini poznate staze glagoljice, a namijenjen je obiteljima i ljubiteljima pustolovina. Sastoji se od 8 spustova ukupne duljine preko 2 kilometra, s maksimalnom brzinom 80 km/h, a trajanje vožnje je najčešće 2 sata, ovisno o grupi.

“Šetnja među krošnjama” s pogledom na Jadransko more i prekrasan krševit krajolik oduševit će posjetitelje te im omogućiti nezaboravan doživljaj kroz vožnju terenskim vozilom, hodanje po prelijepim krajolicima i spuštanje sajlama. Nakon upoznavanja sa sigurnosnom opremom, kratke obuke i dolaska na početnu lokaciju ziplinea, započinje avantura života koju zasigurno nećete zaboraviti!

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate 1 x vožnju na Ziplineu Edison (2100 metara u 8 etapa) i 1 x promo majicu SelectBox. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu XXL Extreme dobivate 1 x vožnju na Ziplineu Edison (2100 metara u 8 etapa) i 2 x promo majicu SelectBox. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-mailom.
  • Izbjegavajte obilne obroke 2 h prije sportske aktivnosti.
  • Preporučujemo udobne tenisice i sportsku odjeću.
djeca
lijepa priroda
panorama
parking
planinarenje
sportski centar
1 x vožnja na Ziplineu Edison (2100 metara u 8 etapa)
i 1 x promo majica SelectBox
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

599,00Kn

1 x vožnja na Ziplineu Edison (2100 metara u 8 etapa)
i 2 x promo majica SelectBox
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

989,00Kn

Pretplatite se