akcija 1+1b

Obavijest o akciji!


Kupnjom bilo kojeg poklon paketa iz SelectBox ponude dobivate dodatan poklon paket B kategorije u vrijednosti od 185 kuna, potpuno besplatno. Za preuzimanje besplatnog poklon paketa registrirajte se na ovoj stranici putem obrasca.

INTERSPAR, SPAR AKCIJA:
Obavijest o akciji SelectBox: 1 + 1B u periodu 06.02. – 08.03.2020.g. Kupnjom bilo kojeg SelectBox poklon paketa uz online registraciju do 31.3.2020 na www.selectbox.hr dobit ćete putem pošte BESPLATAN poklon paket B cjenovne kategorije u vrijednosti od 185 kn. Akcija u trgovini traje od 6. 2. – 8. 3. 2020. ili do isteka zaliha. Više o akciji pročitajte na www.selectbox.hr.

Akcije i popusti se ne zbrajaju. Akcija traje do 8. ožujka 2020. godine. Vrijedi za poklon pakete kupljene u vremenu trajanja akcije na prodajnim mijestima Spar, Interspar i na www.selectbox.hr. Poklon paketi će biti poslani idući radni dan. Kupnjom i sudjelovanjem prihvaćate uvjete i odredbe objavljene na našoj web stranici. Ponuda vrijedi do isteka zaliha, odnosno ograničena je trajanjem ove akcije. Više informacija potražite na prodajnim mjestima, pišite nam na [email protected] ili nazovite na broj 01/4572-288 svakim radnim danom od 09-16h.

 

UPUTE


  • Za registraciju sa svojim podacima ispunite prazna polja na desnoj strani.
  • U polje „Kod s paketa“ upišite 12-znamenkasti kod koji ćete pronaći na zadnjoj strani ovitka kupljenog poklon paketa. Upisujete brojeve od oznake (21) na dalje. Primjer:

Ako poklanjate poklon paket drugoj osobi:

  • U dodatna polja upisujete podatke osobe koju ste odabrali za slanje poklon paketa.
  • Potvrdite opće uvjete i pravila Selectboxa te se registrirajte klikom na gumb „Pošalji“.

REGISTRACIJA


Polja označena zvjezdicom (*) su obvezna