Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
SPAR AKCIJA 1+1
Guests winner

Alpaka Ranč

Nezaboravno druženje s alpakama

Alpaka Ranch Slovenija nudi vam nezaboravno iskustvo koje nećete zaboraviti još dugo. Svi ljubitelji životinja sigurno će uživati ​​u prilici koja vam se nudi u Poljčanima. Dan možete provesti na sasvim poseban način, u društvu slatkih alpaka, a bit će tu i radionice i osvježenje uz domaće delicije. Iskoristite priliku i upustite se u vrlo zanimljivo iskustvo.
Lušečka Vas 89, 2319 Poljčane, Slovenija
+386 70 569 897
Više o ponudi

Alpaka Ranch Slovenija, koji se nalazi u Poljčanima, nešto manje od pola sata vožnje od Maribora, nudi poseban i neobičan doživljaj za sve ljubitelje životinja. Omogućuju vam da svoj dan provedete na vrlo poseban način: u društvu alpaka na pravom ranču. Ove simpatične životinje, rođaci ljama i deva, izuzetno su povjerljive prema ljudima, ali su istovremeno i vrlo miroljubive pa će djeca uživati ​​u njihovom društvu, bez obzira na godine. Obilasci alpaka traju od sat i pol do dva sata, a ranč Alpaca nudi i mogućnost organiziranja raznih događanja. Tijekom posjeta osigurano je hranjenje i maženje, a nakon upoznavanja s alpakama slijedi radionica izrade filcanog sapuna od alpakine vune i gozba s domaćim delicijama.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Sport i rekreacija dobivate druženje uz alpake, nareske, sok/vino i poklon. Ponuda vrijedi za 1 odraslu osobu.
  • U poklon-paketu Sport i zabava dobivate druženje uz alpake, narezke, sok/vino i poklon. Ponuda vrijedi za 1 odraslu osobu i 2 djece do 14 godina.
  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate druženje uz alpake, narezke, sok/vino i poklon. Ponuda vrijedi za 3 odrasle osobe i 2 djece do 14 godina.

Korisni savjeti:

  • Ponuda se mora rezervirati 3 unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonom ili e-mailom.
djeca
lijepa priroda
panorama
parking
romantično
wi-fi
Druženje s alpakama i poklon
Narezak, sok / vino
Odnosi se na 1 odraslu osobu

29,99

Druženje s alpakama i poklon
Narezak, sok / vino
Odnosi se na 1 odraslu osobu i 2 djece

44,99

Druženje s alpakama i poklon
Narezak, sok / vino
Vrijedi za 3 odrasle osobe i 2 djece

89,99

Pretplatite se