Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
putovanja po Sloveniji putovanja po Sloveniji putovanja po Sloveniji putovanja po Sloveniji putovanja po Sloveniji putovanja po Sloveniji putovanja po Sloveniji

Altitude Activities

Za sve ljubitelje adrenalinskih sportova u prirodi

U Altitude Activitiesu iskusni vodiči odvest će vas u nezaboravne avanturističke avanture koje ćete pamtiti cijeli život. Možete birati između raznih opcija, pogodnih kako za iskusne adrenalinske entuzijaste, tako i za pojedince bez prethodnog iskustva, obitelji i djecu. Osigurana je 100% sigurnost, zabava i novostečeno znanje s kojim ćete nadograđivati ​​sebe i svoje sposobnosti. Okušajte se u ludim avanturama, uživajte u prirodnim ljepotama koje će vam tjerati krv žilama!
Ljubljanska cesta 1, Bled 4260
070 138 811
Više o ponudi

Altitude Activities organizira nezaboravne avanturističke odmore i putovanja po Sloveniji uz stručne vodiče koji će vam pružiti 100% sigurnost te zabavu i uspješno vođenje na ovom adrenalinskom iskustvu. Organizacija se nalazi na Ljubljanskoj cesti 1 na Bledu. Lokacija je ujedno i sabirno mjesto za sve avanture koje vas očekuju. Njihova ponuda uključuje razna iskustva: od dnevnih penjačkih tura, planinarskih i pješačkih tura, sportova na vodi, pa sve do adrenalinskih doživljaja poput bungee jumpinga, ziplininga, padobranstva i balona. Također se možete odlučiti za posebne aktivnosti kao što su speleologija, brdski biciklizam, jahanje i druge snježne aktivnosti. U našem paketu možete dobiti razna sportska iskustva u prirodi. Prepustite se iskusnim vodičima i ljepotama slovenske prirode.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Sport i rekreacija dobivate najam e-bicikala (4h) (vrijedi za 1 osobu) ILI 2-dnevni najam opreme za penjanje putem ferrate (vrijedi za 1 osobu) ILI 2x najam brdskog bicikla (6h) (vrijedi za 1 ili 2 osobe).
  • U poklon-paketu Sport i zabava dobivate najam e-bicikla (6h) ILI sportsko penjanje (penjačka ruta Bohinjska Bela). Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate kanjoning uz besplatno fotografiranje ILI sportsko penjanje (3 smjera) uz besplatno fotografiranje ILI penjanje putem ferate u Mojstrani. Ponuda vrijedi za 1 osobu.

Korisni savjeti:

  • Ponuda se mora rezervirati 3 unaprijed.
  • Preporučujemo da ne jedete tešku hranu 2 sata prije sportskih aktivnosti.
djeca
lijepa priroda
panorama
parking
plaža
Žar
1x najam bicikla ILI
2-dnevni najam opreme za penjanje via ferrata (kaciga, via ferrata pupčana vrpca, penjački pojas) ILI
2x najam brdskog bicikla (6h)
Vrijedi za 1 ili 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

29,99225,96Kn

Najam bicikla (6h) ILI sportsko penjanje 1 penjačka ruta Bohinjska Bela
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

44,99338,98Kn

Canyoning i besplatno fotografiranje ILI sportsko penjanje (3 smjera) i besplatno fotografiranje ILI penjanje putem ferate u Mojstrani
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

89,99678,03Kn

Pretplatite se