Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
SPAR AKCIJA 1+1
putovanja po Sloveniji putovanja po Sloveniji putovanja po Sloveniji putovanja po Sloveniji putovanja po Sloveniji putovanja po Sloveniji putovanja po Sloveniji
Smart partner

Altitude Activities

Za sve ljubitelje adrenalinskih sportova u prirodi

U Altitude Activitiesu iskusni vodiči odvest će vas u nezaboravne avanturističke avanture koje ćete pamtiti cijeli život. Možete birati između raznih opcija, pogodnih kako za iskusne adrenalinske entuzijaste, tako i za pojedince bez prethodnog iskustva, obitelji i djecu. Osigurana je 100% sigurnost, zabava i novostečeno znanje s kojim ćete nadograđivati ​​sebe i svoje sposobnosti. Okušajte se u ludim avanturama, uživajte u prirodnim ljepotama koje će vam tjerati krv žilama!
Ljubljanska cesta 1 ,4260 Bled, Slovenija
+386 70 138 811
Više o ponudi

Altitude Activities organizira nezaboravne avanturističke odmore i putovanja po Sloveniji uz stručne vodiče koji će vam pružiti 100% sigurnost te zabavu i uspješno vođenje na ovom adrenalinskom iskustvu. Organizacija se nalazi na Ljubljanskoj cesti 1 na Bledu. Lokacija je ujedno i sabirno mjesto za sve avanture koje vas očekuju. Njihova ponuda uključuje razna iskustva: od dnevnih penjačkih tura, planinarskih i pješačkih tura, sportova na vodi, pa sve do adrenalinskih doživljaja poput bungee jumpinga, ziplininga, padobranstva i balona. Također se možete odlučiti za posebne aktivnosti kao što su speleologija, brdski biciklizam, jahanje i druge snježne aktivnosti. U našem paketu možete dobiti razna sportska iskustva u prirodi. Prepustite se iskusnim vodičima i ljepotama slovenske prirode.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Sport i rekreacija dobivate najam e-bicikala (4h) (vrijedi za 1 osobu) ILI 2-dnevni najam opreme za penjanje putem ferrate (vrijedi za 1 osobu) ILI 2x najam brdskog bicikla (6h) (vrijedi za 1 ili 2 osobe).
  • U poklon-paketu Sport i zabava dobivate najam e-bicikla (6h) ILI sportsko penjanje (penjačka ruta Bohinjska Bela). Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate kanjoning uz besplatno fotografiranje ILI sportsko penjanje (3 smjera) uz besplatno fotografiranje ILI penjanje putem ferate u Mojstrani. Ponuda vrijedi za 1 osobu.

Korisni savjeti:

  • Ponuda se mora rezervirati 3 unaprijed.
  • Preporučujemo da ne jedete tešku hranu 2 sata prije sportskih aktivnosti.
djeca
lijepa priroda
panorama
parking
plaža
Žar
1x najam bicikla ILI
2-dnevni najam opreme za penjanje via ferrata (kaciga, via ferrata pupčana vrpca, penjački pojas) ILI
2x najam brdskog bicikla (6h)
Vrijedi za 1 ili 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

29,99

Najam bicikla (6h) ILI sportsko penjanje 1 penjačka ruta Bohinjska Bela
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

44,99

Canyoning i besplatno fotografiranje ILI sportsko penjanje (3 smjera) i besplatno fotografiranje ILI penjanje putem ferate u Mojstrani
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

89,99

Pretplatite se