Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
holistički centar Cryo2 klinika holistički centar Cryo2 klinika holistički centar Cryo2 klinika holistički centar Cryo2 klinika holistički centar Cryo2 klinika holistički centar Cryo2 klinika holistički centar Cryo2 klinika holistički centar Cryo2 klinika holistički centar Cryo2 klinika holistički centar Cryo2 klinika holistički centar Cryo2 klinika holistički centar Cryo2 klinika holistički centar Cryo2 klinika holistički centar Cryo2 klinika holistički centar Cryo2 klinika
Excellence partner

Cryo2 klinika

Krioterapija za dobrobit i regeneraciju vašeg tijela

Cryo2 Clinic nudi Vam cjelovitu terapiju Vašeg tijela za zdrav i pomlađen izgled i dobrobit Vaše kože. Možete se odlučiti za terapiju cijelog tijela ili lokalno ciljani tretman, ovisno o vašim željama i potrebama. Preporuča se i vrhunskim i rekreativcima i ostalima, bez obzira na dob i spol. Dokazano je da krioterapija, koja se temelji na brzom pothlađivanju kože na samo nekoliko stupnjeva Celzija, pomaže u regeneraciji tijela, bržem sagorijevanju masnoća, uljepšavanju kože i općenito poboljšanju dobrobiti.
Barjanska cesta 56, 1000 Ljubljana, Slovenija
+386 40 900 200
Više o ponudi

Cryo2 Clinic je holistički centar za njegu tijela . Možete ih pronaći u Ljubljani, na adresi Barijanska cesta 56. Nude tretmane koji će sačuvati vitalnost vašeg tijela, pobrinuti se za regeneraciju, preoblikovati tijelo ili ubrzati oporavak od ozljeda. Bez obzira na razlog vašeg posjeta Cryo2 klinici, iskusni stručnjaci će vas savjetovati o najprikladnijem tretmanu za vas. Odlučite se za krioterapiju koja ima dokazano pozitivno djelovanje na zdravlje i dobrobit. Izvodi se u hladnim komorama čija se temperatura kreće između -140 °C i -160 °C . Uranjanje rasplinjenog kriogenog plina u atmosferu ima mnogo pozitivnih učinaka na tijelo, a brzo smanjenje temperature kože aktivira proces biološke regeneracije bez istovremenog hlađenja potkožnog tkiva . Ovakav tretman preporuča se, između ostalog, i fizički aktivnim osobama, jer ubrzava opuštanje i regeneraciju cijelog tijela. Osim toga, vrlo je učinkovita pomoć pri mršavljenju, jer ekstremno niske temperature ubrzavaju vaš metabolizam, pa ćete u jednoj seansi holističke krioterapije sagorjeti 400 do 800 kalorija . Osim cijelog tijela krioterapije , nude i kompresijsku masažu , hiperbaričnu terapiju kisikom i krioterapiju pojedinačni dijelovi tijela.

Što dobivate u paketu?

  • U poklon paketu Njega u spa centru dobivate mehaničku limfnu drenažu u trajanju od 50 minuta. Ponuda vrijedi za jednu osobu.
  • U poklon paketu Masaža i wellness dobivate obnavljajuću (brzu) krio njegu i masažu lica, ukupno 30 minuta. Ponuda vrijedi za jednu osobu.
  • U poklon paketu Oaza zdravlja i ljepote  dobivate obnavljajuću cryo (brzu) njegu u trajanju od 20 minuta i 2x mehaničku limfnu drenažu u trajanju od 50 minuta. Ponuda vrijedi za jednu osobu.
  • U poklon paketu Harmonija ljepote dobivate hiperbarična terapija kisikom 2 h, krioterapija 10 min i limfna drenaža 50 min. Ponuda vrijedi za jednu osobu.

Dodatne upute:

  • Termine je potrebno rezervirati 2 dana unaprijed
  • Rezervirajte telefonom
jacuzzi
klima
parking
plivanje
romantično
sauna
Mehanička limfna drenaža 50 min
Odnosi se na 1 osobu
Potrebna rezervacija 2 dana unaprijed

29,99

Restorativna (brza) krioterapija i masaža lica, ukupno 30 min
Odnosi se na 1 osobu
Potrebna rezervacija 2 dana unaprijed

44,99

Regenerativna krio (brza) njega 20 min
2x mehanička limfna drenaža 50 min
Odnosi se na 1 osobu
Potrebna rezervacija 2 dana unaprijed

89,99

Hiperbarična terapija kisikom 2h
Krioterapija 10 min
Limfna drenaža 50 min
Odnosi se na 1 osobu
Potrebna rezervacija 2 dana unaprijed

144,99

Pretplatite se