Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ

Hotel Panorama Prelog

Hotel Panorama**** smješten je na sjeveru Hrvatske, u prekrasnom zelenom Međimurju, uz rub slikovitog grada Preloga, tik uz obalu najvećeg akumulacijskog jezera u Hrvatskoj. Ovdje se sjedinjuju sve komponente potrebne za aktivan odmor, vrhunsko opuštanje i uživanje u gastronomskim delicijama. Obiteljski, sportski i biciklistički orijentiran, hotel Panorama**** otvoren je za goste tijekom cijele godine. DG Sport rekreacijski centar nudi raznovrsne sportske sadržaje za sve, od obiteljskih aktivnosti do ozbiljnog sportskog treninga, ugostiteljsku ponudu s caffe barom, restoranom i pizzerijom za ukusne obroke nakon aktivnosti. Hotel Panorama**** stvara idealno okruženje za različite profile gostiju, bilo da traže bijeg od svakodnevnog stresa ili potiču svoj avanturistički duh za aktivnim odmorom u prirodi.
Ul. Matije Gupca 102, 40323, Prelog
+385 40 648 090
Više o ponudi

Njihova strast i ambicija usmjerene su prema tome da postanu centralno mjesto susreta svih generacija, gdje se sportska aktivnost i izvrsna gastronomska ponuda sjedinjuju kako bi ljudi mogli uživati u opuštenom i kvalitetnom provođenju vremena sa svojom obitelji i prijateljima. Posebna pažnja posvećuje se najmlađim gostima, pružajući im priliku za nezaboravnu zabavu na dječjem igralištu smještenom uz prekrasnu ljetnu terasu hotela Panorama****. Također, nastoje svojim dragim gostima iz inozemstva pružiti ne samo udobnost već i mogućnost da dublje upoznaju sve čari i posebnosti prekrasnog međimurskog kraja. Ovdje se stvaraju nezaboravni trenuci koji povezuju generacije i stvaraju trajna sjećanja.

Što dobivate u paketu?

  • U poklon paketu “Stol za dvoje” dobijate voucher u iznosu od 44,99eur za ručak ili večeru u restoranu. Vrijedi za 2 ili više osoba, rezervacija 3 dana unaprijed.
  • U poklon paketu “Gurmanski stol” dobijate voucher u iznosu od 64,99eur za ručak ili večeru u restoranu. Vrijedi za 2 ili više osoba, rezervacija 3 dana unaprijed.
  • U poklon paketu “Ekstravagantna večera” dobijate voucher u iznosu od 89,99eur za ručak ili večeru u restoranu. Vrijedi za 2 ili više osoba, rezervacija 3 dana unaprijed.

Dodatne upute:

  • Potrebna je rezervacija 3 dana unaprijed.
  • Možete izvršiti rezervaciju putem e-pošte ili telefona.
  • Unaprijed obavijestite restoran o mogućim alergijama.
  • Prije posjeta provjerite jelovnik radi li se o veganstvu ili vegetarijanstvu.
Voucher u iznosu od 44,99eur za ručak ili večeru u restoranu
Vrijedi za 2 ili više osoba
Rezervacija 3 dana unaprijed

44,99338,98Kn

Voucher u iznosu od 64,99eur za ručak ili večeru u restoranu
Vrijedi za 2 ili više osoba
Rezervacija 3 dana unaprijed

64,99489,67Kn

Voucher u iznosu od 89,99eur za ručak ili večeru u restoranu
Vrijedi za 2 ili više osoba
Rezervacija 3 dana unaprijed

89,99678,03Kn

Pretplatite se