Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA

Hotel Termal, Moravske Toplice

Poboljšajte zdravlje i tjelesnu dobrobit u termalnoj mineralnoj vodi

Hotel Termal prvenstveno je namijenjen gostima koji se žele opustiti i učiniti nešto za svoje zdravlje. Unutarnji i vanjski bazeni imaju obilje mogućnosti opuštanja, a nude i kupanje u bazenu s crnom termo-mineralnom vodom. Crna voda ima blagotvoran utjecaj na dobrobit, posebno kod reumatskih problema i problema s lokomotornim sustavom. Hotel nudi razne vježbe i programe za održavanje zdravlja i dobrobiti.
Kranjčeva ulica 12, 9226 Moravske Toplice, Slovenija
+386 02 512 22 00
Više o ponudi

Hotel Termal s četiri zvjezdice dizajniran je za posjetitelje koji se žele opustiti i učiniti nešto dobro za svoje zdravlje. Mnogi gosti hotela Termal koriste usluge terapijskog centra Termalium, čije se usluge odnose na snagu crne termalne mineralne vode. Crna termalna mineralna voda blagotvorno utječe na dobrobit, posebno kod reumatskih problema i problema s lokomotornim sustavom. Centar za terapiju Termalium nudi javne i privatne zdravstvene usluge. Na ovaj se način gosti hotela Termal mogu pobrinuti za svoje zdravlje. Hotel cijeni mir i tišinu, zbog čega je hotelska atmosfera i atmosfera u 136 soba opuštena i vrlo mirna. Hotel nudi niz vođenih treninga i programa za održavanje zdravlja i dobrobiti. Tu je i unutarnji bazen i dva vanjska bazena. Moguće je i kupanje u bazenu s crnom termalnom mineralnom vodom koja ima blagotvorne učinke na dobrobit. Gostima je također omogućen besplatan ulaz u avanturistički kompleks Terme 3000.

U našoj ponudi dobivate dva noćenja sa doručkom na bazi švedskog stola, neograničenim kupanjem u hotelskom kompleksu Terme 3000. Uz to, dobivate i ulaz u hotelsku saunu i fitness, korištenje ogrtača i animacijski program.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate 2 x noćenje s doručkom+ korištenje bazenskog kompleksa + sauna, fitness, animacijski program. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ne zaboravite kupaće kostime.
  • Ne zaboravite na udobnu sportsku opremu ako koristite fitness.
  • Prije ulaska u saunu, izostavite veći obrok kako vam krvotok nebi biti dodatno opterećen probavnim procesom.
  • Prije ulaska u saunu, obavezno se okupajte za veći učinak saune.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 2 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski ili mailom.
animacija
dizalo
djeca
fitness
hotel
klima
plivanje
restoran
sauna
unutarnji bazen
vanjski bazen
wi-fi
2 x noćenje s doručkom (samoposlužno)
Neograničeno kupanje u Termama 3000
Sauna, fitness, animacijski program
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 2 dana unaprijed

1,690.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se