Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
SPAR AKCIJA 1+1

Hotel Terme Banovci

Potpuni odmak od svakodnevnog života usred prlekijske ravnice

Zeleni gaj u Termama Banovci manji je hotel ili hotelsko naselje usred ravnica Prlekije koje nudi udoban smještaj, izvrsnu kuhinju i razne usluge opuštanja. Dio je termalnih toplica Banovci koje se mogu pohvaliti velikim kompleksom vanjskih i unutarnjih termalnih bazena na 2.000 m² i wellness centrom sa širokim spektrom tretmana, kupki i sauna. Prepustite se melodičnom lokalnom narječju i uživajte u potpunom odmaku od svakodnevnog života.
Banovci 1a, 9241 Veržej, Slovenija
+386 02 513 14 40
Više o ponudi

Hotel ili hotelsko naselje Zeleni gaj nalazi se usred prlekijske ravnice, samo 5 minuta vožnje od centra Veržeja i nudi sve za potpuno opuštanje. Od ugodne klimatizirane sobe s balkonom do hotelskog restorana i termalnih bazena dijeli vas samo nekoliko koraka. Hotel također nudi prlekijski svijet sauni i rustikalne kupke.

Zeleni gaj dio je termalnih toplica Banovci, a nudi veliki kompleks otvorenih i zatvorenih termalnih bazena na 2.000 m² i wellness centar sa širokim spektrom tretmana, kupki i sauna. Djeca se mogu igrati u vodenom parku ili na mnogim igralištima koja uključuju stolni tenis i kuglanje.

U našoj ponudi dobivate jedno ili dva noćenja s uključenim kupanjem, saunom i ostalim uslugama za zabavu i opuštanje. Prepustite se melodičnom lokalnom narječju i uživajte u potpunom odmaku od svakodnevnog života.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate 1x noćenje s doručkom u kući “Pri dobri vili”. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Čarobni odmor+ dobivate 1x noćenje s doručkom u hotelskom kompleksu “Zeleni gaj 3*”, jednokratni ulazak u svijet sauna do 15 sati, kupon od 5 eura za wellness usluge i pjenušac dobrodošlice. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Čarobni odmor+ dobivate 1x noćenje s polupansionom u kući “Pri dobri vili”
    Kupelj “Kod šumske vile” (90 min), pjenušac i zakusku. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Vikend iz snovadobivate 1x noćenje s doručkom, neograničeno kupanje, anđeosku kupku s pjenom i voćem, jednokratni ulazak u svijet sauna do 15 sati i 20% popusta na masažu cijelog tijela. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Biseri Alpa i Jadranadobivate 2x noćenja s doručkom i večerom u hotelu “Zeleni gaj 3*” i u hotelskom naselju “Zeleni gaj 3*”, jednokratni ulazak u svijet sauna do 15:00 sati, kupon od 5 eura za wellness usluge i šampanjac dobrodošlice. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski ili mailom.
hotel
jakuzzi
klima
lijepa priroda
masaža
plivanje
prenoćište
sauna
televizija
wellness
wi-fi
1x noćenje s doručkom u kući "Pri dobri vili"
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

144,99

1x noćenje s doručkom
Neograničeno kupanje,
Anđeoska kupka s pjenom i voćem
Jednokratni ulazak u svijet sauna do 15 sati
20% popusta na masažu cijelog tijela
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

239,99

Pretplatite se