Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Kozmetički salon Estera Kozmetički salon Estera Kozmetički salon Estera Kozmetički salon Estera Kozmetički salon Estera Kozmetički salon Estera Kozmetički salon Estera
Premium partner

Kozmetički salon Estera

Svojoj koži i tijelu darujte vrhunsku njegu!

Najučinkovitije metode u svijetu njege i ljepote te preparati visoke kvalitete brinu prvenstveno o vašem zdravlju. Individualni pristup i stručno osoblje s dugogodišnjim iskustvom učinit će ono što je najbolje za vas i vašu kožu. U kozmetičkom salonu Estera predajte se u stručne ruke vlasnice Anamarije Čabaj, koja je svoja znanja i tehnike stekla u poliklinici za dermatologiju i venerologiju te dodatnim usavršavanjem u Parizu, Münchenu i Bologni.
Ul. Ivana Gundulića 23, 31000 Osijek, Hrvatska
+385 91 566 0477
Više o ponudi

Vlasnica Anamarija Čabaj ex Horvat, majstor kozmetičar i vizažist, usavršavala se na edukacijama i kongresima u Parizu, Münchenu i Bologni. Nakon rada u privatnoj poliklinici za dermatologiju i venerologiju Dermangio, gdje je stekla iskustvo i znanje od vrhunskih stručnjaka, otvara kozmetički salon Estera. Salon vam nudi najučinkovitije metode u svijetu njege i ljepote te preparate visoke kvalitete brinući prvenstveno o vašem zdravlju. Kvalitetu usluge jamči vam stručno osoblje s dugogodišnjim iskustvom.

U ponudi naših poklon-paketa birajte različite tretmane njege lica i tijela, masaže, anticelulitne tretmane, ugradnju trepavica i  depilacije. Odaberite paket koji savršeno odgovara baš vama i priuštite si luksuzan tretman kvalitetnim proizvodima kod vrhunskih stručnjaka.

Inovativna metoda, eksfolijacijski tretman s AHA-kiselinama uklonit će odumrle stanice s površine vašeg lica i tako omogućiti novim stanicama da dođu na površinu kože. Time se poboljšava kvaliteta kože, što će dovesti do svježeg i zdravog izgleda vašeg lica. Drugim riječima, ovim se postupkom otkriva donji, svježiji sloj kože, pri čemu se otvaraju pore, koža se potiče na obnavljanje, poboljšava se struktura kože, potiče obnavljanje i koža poprima zdraviji izgled. AHA-kiseline posebno su prikladne za ovaj postupak jer ne djeluju grubo na kožu. Zbog toga su osobito dobre za osjetljivu kožu. Nakon eksfolijacijskog tretmana lica uslijedit će klasično čišćenje lica. Ono će eliminirati nečistoće koje kvare ten. Naravno, nakon čišćenja će se nježna koža zaštititi hranjivom i hidratizirajućom maskom.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U paketu Njega u spa-centru dobivate ultrazvučni tretman stimulacije lica, masažu lica, vrata i dekoltea. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U paketu Masaža i wellness dobivate njegu lica, vrata i dekoltea (od kuperoze i rozate) te depilaciju cijelih nogu. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate tretman učvršćivanja tijela blatom ili algama, eksfolijacijski tretman lica AHA-kiselinama i šminkanje. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U paketu Harmonija ljepote dobivate njegu lica i vrata, ampulu, stimulaciju lica ultrazvukom + poklon, korekciju obrva, bojanje i umjetne trepavice, kozmetičku masažu cijelog tijela 50 min, revitalizirajuću, regenerirajuću njegu tijela. Ponuda vrijedi za 1 osobu.

Dodatne upute:

  • Ponuda se mora rezervirati najmanje 2 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonski.
  • Izbjegavajte jaču hranu 2 h prije masaže te pretjerano izlaganje suncu prije tretmana za ljepotu.
  • Prije masaže savjetujte se o mogućim zdravstvenim problemima, ozljedama, alergijama ili bolovima s maserom ili aromaterapeutom.
fizioterapija
klima
masaža
parking
romantično
wi-fi
Ultrazvučni tretman stimulacije lica
Masaža lica, vrata i dekoltea
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 2 dana unaprijed

29,99

Njega lica, vrata, dekoltea od kuperoze i rozate
Depilacija cijelih nogu
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 2 dana unaprijed

44,99

Njega lica, vrata, dekoltea od kuperoze i rozate
Depilacija cijelih nogu
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 2 dana unaprijed

44,99

Tretman učvršćivanja tijela blatom ili algama
Eksfolijacijski tretman lica AHA-kiselinama
Šminkanje
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 2 dana unaprijed

89,99

Tretman učvršćivanja tijela blatom ili algama
Eksfolijacijski tretman lica AHA-kiselinama
Šminkanje
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 2 dana unaprijed

89,99

Njega lica i vrata, ampula
Stimulacija lica ultrazvukom + poklon
Korekcija obrva, bojanje i umjetne trepavice
Kozmetička masaža cijelog tijela 50 min
Revitalizirajuća, regenerirajuća njega tijela
Vrijedi za 1 osobu / Rezervacija 2 dana

144,99

Pretplatite se