Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Premium partner
Smart partner

Primizia Food & Wine by San Rocco, Brtonigla

Vrsni kulinarski okusi Istre

U samom središtu Brtonigle nalazi se restoran Primizia Food & Wine by San Rocco, koji je uvršten u prestižni gurmanski vodič Gault&Millau. Tipični mediteranski ambijent istarskog gradića odvest će vas u svoju povijest i pružiti vam najbolje od prirode. Ovdje možete kušati tradicionalna istarska jela, delicije iz krušne peći te boškarina, a sve to nadopunjuju izvrsna domaća vina. Uživajte u vrhunskoj gastronomskoj ponudi koja će zadovoljiti i najzahtjevnije gurmane!
Bunarska 2, 52474 Brtonigla
052 774 704
Više o ponudi

Superiorni restoran Primizia by San Rocco nalazi se u Brtonigli. Ovdje su vlasnici stvorili udobnost koja se može usporediti sa svim modernim europskim smjernicama. Iako je smješten u samom središtu sela Brtonigla, okružen je velikim parkom u kojem se možete opustiti i uživati u pjevanju ptica i čistom zraku hrvatske Istre. Ima Michelinovu zvijezdu, koja je dostupna samo vrhunskim restoranima. Restoran San Rocco ima svoje specijalitete, uključujući svježe pripremljene plodove mora i istarski tartuf. Možete kupiti domaće maslinovo ulje i ocat koje obitelj već godinama proizvodi te ih možete kušati u restoranu.

U ponudi iz naših poklon-paketa možete naći ručak ili večeru u 3 ili 4 slijeda s menijem po izboru chefa te šampanjac s glavnim jelom. Osim naše ponude, tu je i hotelski spa centar s bazenom, saunom, hidromasažom i konferencijskom prostorijom. Uživajte u tradicionalnim okusima Istre!

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate večeru u 3 slijeda s menijem po izboru chefa uz čašu pjenušca. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Potrebno je obavijestiti osoblje restorana o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjeta, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 2 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
hotel
klima
lijepa priroda
parking
prenoćište
restoran
vinska karta
Večera u 3 slijeda
Meni po izboru chefa
Čaša pjenušca uz glavno jelo
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599,00Kn79,50

Pretplatite se