Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Guests winner

Karting Arena Zagreb

Dnevna doza adrenalina

Posjetite Karting Arenu Zagreb, prvu zatvorenu karting arenu u Hrvatskoj, koja je ujedno i jedna od najvećih u ovom dijelu Europe! Iskusiti Karting Arenu Zagreb možete u dvoje, ali i sami te steći dozvolu za vozača. Karting Arena Zagreb sastoji se od 22 vozila vrhunske kvalitete iz vodećih svjetskih kartinga. Moderni sustav praćenja brzine osigurava da uvijek znate koji je vaš rezultat, a sigurni uvjeti omogućavaju vam da se potpuno predate doživljaju.
Zagrebački velesajam pav. 35; ulaz Istok III, 10000 Zagreb
01 7787 534
Više o ponudi

Karting Arena Zagreb prvi je karting na zatvorenom koji je u potpunosti napravljen prema standardima Europske unije. Karting Arena Zagreb ima kvalitetne i vrhunski opremljene staze te 22 vrhunska vozila u voznom parku u kojima će se i početnici osjećati kao profesionalni vozači. Tim će vam rado pomoći organizirati team buildinge, druženja ili rođendane kako biste se zabavili ili povezali s kolegama kroz adrenalinsko iskustvo. Pri samom dolasku ljubazno će vas osoblje kartodroma dočekati i uputiti na prijavu te ćete dobiti drivers license iskaznicu na kojoj se bilježe rezultati. Nakon toga slijedi priprema za vožnju i oblačenje zaštitne opreme, koja je obavezna i o čijoj će vas upotrebi ljubazno osoblje uputiti jer im je sigurnost na prvom mjestu. Nakon toga, upoznat će vas sa svim pravilima staze te dati savjete za vožnju. Povedite svoje prijatelje na vožnju koja će vam probuditi krv u žilama!

U ponudi naših poklon-paketa možete naći 1 ili 2 x vožnju od 10 minuta s drivers license iskaznicama, 2 kruga zagrijavanja, 5 minuta zagrijavanja, 10 minuta utrke te 10 minuta finalne utrke ovisno o broju ljudi. Uz našu ponudu, u Karting Areni Zagreb zabaviti se možete i u escape roomu sa svojim najdražima te podijeliti nezaboravne trenutke. Također se možete opustiti u novouređenom kafiću, koji će vam pružiti užitak opuštanja dok gledate utrke.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

 • U poklon-paketu Sport i rekreacija dobivate 2 x vožnju od 10 minuta te 1 driver licencu. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
 • U poklon-paketu Sport i zabava dobivate 1 x vožnju od 10 minuta te 1 driver licencu po osobi. Ponuda vrijedi za 3 osobe.
 • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate 2 kruga zagrijavanja, 5 minuta kvalifikacija te 10 minuta utrke. Ponuda vrijedi za 4 osobe.
 • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate 5 minuta kvalifikacija, 10 minuta utrke te 10 minuta finalne utrke. Ponuda vrijedi za 3 osobe.
 • U poklon-paketu XXL Extreme dobivate 5 minuta kvalifikacija, 10 minuta utrke te 10 minuta finalne utrke. Ponuda vrijedi za 5 osoba.
 • U poklon-paketu Poklon Najbolji užitci  dobivate 1 x vožnju od 10 minuta te 1 driver licencu po osobi. Ponuda vrijedi za 3 osobe.
 • U poklon-paketu Poklon Neprocjenjivi doživljaji  dobivate 2 kruga zagrijavanja, 5 minuta kvalifikacija te 10 minuta utrke. Ponuda vrijedi za 4 osobe.
 • U poklon-paketu Poklon Neprocjenjivi doživljaji  dobivate 5 minuta kvalifikacija, 10 minuta utrke te 10 minuta finalne utrke. Ponuda vrijedi za 3 osobe.
 • U poklon-paketu Poklon Najljepši trenuci u dvoje  dobivate 5 minuta kvalifikacija, 10 minuta utrke te 10 minuta finalne utrke. Ponuda vrijedi za 5 osoba.

 

Korisni savjeti:

 • Ponuda nije dostupna u srpnju i kolovozu.
 • Strogo je zabranjeno konzumiranje ikakvih opojnih sredstava prije vožnje!
 • Obavezno je strogo pridržavanje pravila.
 • Potrebna je prikladna sportska odjeća i obuća.
 • Ponudu je potrebno rezervirati 1 dan unaprijed.
 • Termin možete rezervirati putem telefona.
klima
parking
separe (vip)
skupine
sportski centar
wi-fi
2 x vožnja od 10 minuta
1 driver licenca
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 1 dan unaprijed

29,99225,96Kn

1 x vožnja od 10 minuta
1 driver licenca po osobi
Vrijedi za 3 osobe
Rezervacija 1 dan unaprijed

44,99338,98Kn

2 kruga zagrijavanja
5 minuta kvalifikacija
10 minuta utrke
Vrijedi za 4 osobe
Rezervacija 1 dan unaprijed

89,99678,03Kn

5 minuta kvalifikacija
10 minuta utrke
10 minuta finalne utrke
Vrijedi za 3 osobe
Rezervacija 1 dan unaprijed

89,99678,03Kn

5 minuta kvalifikacija
10 minuta utrke
10 minuta finalne utrke
Vrijedi za 5 osoba
Rezervacija 1 dan unaprijed

144,991.092,43Kn

Pretplatite se