Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
SPAR AKCIJA 1+1

Prenoćišta Rusjan

Prava adresa za istraživanje krša i Goriških brda

Smještena u centru sela Renče u blizini Nove Gorice, prenoćišta Rusjan nude udoban smještaj u apartmanu ili tavanskom apartmanu s vlastitom kupaonicom, TV-om i besplatnim bežičnim pristupom internetu. Odlična je baza za istraživanje krša i njegovih mnogih znamenitosti, kao i Goriških brda i ostalih slikovitih brežuljaka. Ljeti možete istražiti obližnju rijeku Vipavu ili uživati u degustacijama vina u okolici kod lokalnih uzgajivača.
Trg 21, 5292 Renče, Slovenija
+386 031 647 448
Više o ponudi

Prenoćišta Rusjan nalaze se u centru sela Renče, u blizini Nove Gorice. Nude smještaj u dvosobnom stanu koji može smjestiti do četiri osobe i tavanskom apartmanu koji može ugostiti do šest osoba. Oba su apartmana opremljena kupaonicom, besplatnim bežičnim pristupom internetu i TV-om ravnog ekrana. Dvosobni apartman ima potpuno opremljenu kuhinju sa stolom za blagovanje, kaučem i balkonom. U potkrovlju je mala kuhinja s stolom za objedovanje i krevetima za jednu osobu. Besplatno javno parkiralište dostupno je u blizini.

Prenoćišta Rusjan izvrsno su polazište za istraživanje krša i mnogih njegovih znamenitosti kao i Goriških brda i slikovitih brežuljaka s vinogradima. U neposrednoj blizini smještaja nalazi se rijeka Vipava, koja je ljeti izvrsna za obilazak čamcem. Osim toga, u okolici Renča postoji mnogo mogućnosti za šetnje, biciklizam i vinske avanture s lokalnim uzgajivačima.

U našoj ponudi dobivate jedno ili dva noćenja za dvije ili tri osobe. Savršeno za kratki odmor u paru, s obitelji ili prijateljima.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Romantični bijeg dobivate noćenje u apartmanu. Ponuda vrijedi za 3 osobe.
  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate dvije noći u apartmanu. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Rezervacija je potrebna najmanje 3 dana unaprijed.
  • Rezervaciju možete izvršiti telefonom.
lijepa priroda
skupine
televizija
wi-fi
1 x noćenje u apartmanu
Vrijedi za 3 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

89,99

2 x noćenja u apartmanu
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

144,99

Pretplatite se