Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Premium partner

Restoran Sedem

Kreativna jela iz ruku mladih restorana

Restoran Sedem očekuje vas sa svježim i inovativnim jelima koju za vas pripremaju pod budnim okom mentora studenti Više strukovne ugostiteljsko-turističke škole. U restoranu vas čeka mladenačka kreativnost pomiješana sa željom za profesionalnim rastom i učenjem. Na jelovniku ćete pronaći vrhunsku ponudu jela od kvalitetnih namirnica začinjenih prstohvatom kreativnosti.
Cafova ulica 7, 2000 Maribor
00386 2 621 14 12
Više o ponudi

Restoran Sedem je prvi školski restoran u Sloveniji koji posluje po inovativno osmišljenom poslovnom modelu, gdje učenici samostalno obavljaju sve stručne procese pod nadzorom mentora. Nalaze se u ulici Cafova 7, gdje možete odvojiti vrijeme, opustiti se i probati kreativna jela i pića koje je kreirao mladi restoran. Naziv restorana simbolično predstavlja bajkoviti brojkoji nas ponovno čini djetetom i razigranim okusom vodi u sedam nebesa. Njihov trud prepoznat je i u vodiču Gault & Millau, budući da je restoran treću godinu zaredom svrstan međunajbolje restorane u Mariboru. Također se mogu pohvaliti Michelinovim tanjurom za pažljivo pripremljen i dobar obrok sa svježim namirnicama.
 

Što dobivate u poklon-paketu?

 • U poklon-paketu Gurmanski stol dobivate meni od 3 slijeda. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
 • U poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate degustacijski meni od 4 slijeda uz čašu pjenušca. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
 • U poklon-paketu Okusi vrhunskih chefova dobivate degustacijski meni od 6 slijeda uz čašu pjenušca. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
 •  

  Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati 2 radna dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski ili putem e-maila.
  lijepa priroda
  parking
  restoran
  vinska karta
  wi-fi
  Žar
  Menu od 3 slijeda
  Vrijedi za 2 osobe
  Rezervacija 3 dana unaprijed

  64,99489,67Kn

  Degustacijski meni od 4 slijeda uz čašu pjenušca
  Vrijedi za 2 osobe
  Rezervacija 3 dana unaprijed

  89,99678,03Kn

  Pretplatite se