Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
SPAR AKCIJA 1+1
Premium partner

Sportski centar Hotel Kovač

Uživajte u zemlji Petra Klepca

Uz noćenje i odličnu hranu, u obiteljskom Hotelu Kovač ponudit će vam velik odabir sportskih aktivnosti i adrenalinskih doživljaja. Odvažite se na paintball, cjelodnevni treking ili rafting na rijeci Kupi. Spustite se po pruzi zorbom ili posjetite adrenalinski park. Uživajte u wellness uslugama, a u restoranu Kovač kušajte odlične kulinarske blagodati koje se temelje na slovenskoj kuhinji. Svakako ćete uživati!
Sela 5, 1337 Osilnica, Slovenija
+386/41 652-048
Više o ponudi

U malenom naselju Sela u Osilnici u blizini rijeke Kupe očekuje vas obiteljski Hotel Kovač. U sklopu hotela djeluje Sportski centar Kovač, koji nudi uistinu raznoliku ponudu, prikladnu svima. U ponudi su programi za starije, vikend paketi i programi za grupe. Pored toga postoje i razni tematski paketi, kao što je potraga za blagom, pješačenje s bakljama, itd.

U našim paketima nudimo raznolik izbor adrenalinskih sportova za sve entuzijaste. Birajte između paintballa, cjelodnevnog trekinga ili raftinga po Kupi te spusta zorbom. Pored sportova iz naše ponude na raspolaganju su i drugi adrenalinski sportovi. Priuštite si i odličnu večeru, a možete i prenoćiti u hotelu.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Sport i rekreacija dobivate vožnju kajakom ILI kanuom ILI rafting ILI doživljaj pustolovnog parka s vodičem i opremom (cca. 3 sata). Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Sport i zabava dobivate vožnju kajakom ILI kanuom ILI rafting (cca 3 sata) i zip line. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaj dobivate vožnju kajakom ILI kanuom (cca 3 sata) ILI rafting i zip line. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 4 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
  • Preporučujemo udobnu odjeću i obuću.
hotel
lijepa priroda
parking
rafting
sportski centar
wellness
Vožnja s kajakom/kanuom ILI
Rafting na Kolpi ILI
Pustolovni park s vodičem i opremom (cca 3 sata)
Vrijedi za 1 osobu

29,99

Vožnja kajakom ILI kanuom ILI rafting (cca 3 sata)
Zip line
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 4 dana unaprijed

44,99

Vožnja kajakom ILI kanuom (cca 3 sata) ILI rafting
Zip line
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

89,99

Pretplatite se