Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
Excellence partner

Falkensteiner Premium Camping Zadar

U mirnom parku Resorta i uz dugu pješčanu plažu

Kamp je smješten unutar Falkensteiner Resorta Borik s izravnim pristupom plitkoj pješčano-šljunčanoj plaži koja se proteže više od 1 km. Uz bogat izbor raznovrsnih sadržaja za odrasle ovaj Resort je pravo mjesto i za najmlađe goste, koji se će svoje vrijeme uz igru moći provesti u samo njima namijenjenim bazenima i toboganu. Bilo kako bilo, zaboravite dosadu iznajmite bicikle i skoknite do stare jezgre grada Zadra, vježbajte u fitness centru ili posjetite centar za vodene sportove uz plažu resorta.
Majstora Radovana 7, 23 000 Zadar
023 555 602
Više o ponudi

Pored uobičajenih Falkensteiner sadržaja i pogodnosti, Falkensteiner Premium Camping Zadar ističe se i jedinstvenim položajem. Kamp je smješten u mirnom parku u sjeni borova unutar Falkensteiner Resorta Borik s izravnim pristupom plitkoj pješčano-šljunčanoj plaži koja se proteže više od 1 km.

Uživajte nakon dugog sunčanja na prostranoj sunčanoj terasi na vanjskom bazenu. Za najmlađe goste na raspolaganju je i poseban dječji bazen i dva tobogana.

Nema mjesta za dosadu uz širok izbor aktivnosti! Iznajmite bicikale, vježbajte u našem fitness centru ili posjetite centar za vodene sportove uz plažu resorta.

Djeca se mogu veseliti raznovrsnim animacijskim i sportskim programima, a povijesna jezgra Zadra dostupna je na pješačkoj udaljenosti od resorta. Svakako preporučujemo i bicikle za brzi skok do centra grada.

Oni koji traže opuštanje mogu uživati ​​u masaži ili opuštajućim saunama. Ekskluzivni à la carte restoran s prekrasnim pogledom na more nudi ukusna, međunarodno inspirirana i domaća jela. U Lounge baru poslužuju se ukusni zalogajčići koje možete ponijeti sa sobom. Za osnovne potrebe svakog kampera, tu su i supermarket i druge trgovine unutar resorta.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate 2 noćenja u kućici Premium Camping Zadar. Ponuda vrijedi za 2 osobe i 2 djece.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati 4 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
  • Ponuda ne vrijedi od 15.05. do 15.09. mjeseca.
animacija
djeca
lijepa priroda
plaža
restoran
vanjski bazen
2x noćenje u kućici Premium Camping Zadar
Vrijedi za 2 osobe i 2 djece
Ne vrijedi od 15.05. do 15.09.
Rezervacije 4 dana unaprijed

989,00Kn

Pretplatite se