Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Excellence partner

CitySpa centar Zabok, Zabok

Opustite se u ugodnom i profesionalnom spa ambijentu

Širok raspon usluga, inovativne metode i profesionalno osoblje omogućuje vam potpuno opuštanje tijela i uma. U CitySpa centru nude vam wellness, spa i kozmetičke usluge u ugodnom i modernom ambijentu s ciljem poboljšanja kvalitete života. Konstantne obuke profesionalnog tima ovdje su pokazatelj stručnosti u svim vrstama usluga – masažama, saunama, tretmanima lica, ruku i nogu, depilacijama te anticelulitnim tretmanima. Uživajte u oazi mira!
Ziftov trg 3, 49210 Zabok
049 500 303
Više o ponudi

CitySpa centar je wellness, spa i kozmetički salon u Zaboku koji vam nudi široku lepezu usluga usmjerenih na poboljšanje kvalitete života, zdravlja i ljepote. Profesionalni tim koji se sastoji od fizioterapeuta, aromaterapeuta, medicinskih pedikera i kozmetičara, u svome radu koriste najbolje profesionalne aparate te najkvalitetnije preparate u kozmetici. CitySpa centar prati nove i inovativne metode i tretmane te uvodi nove trendove obukom svojih zaposlenika. U ponudi vam nude sve vrste masaža, sauna, hidromasažni bazen, tretmane za njegu lica, ruku i nogu, depilacije, anticelulitne tretmane, slim tremane i niz drugih kozmetičkih usluga.

U ponudi iz naših poklon paketa možete birati između mezoterapije lica, tretmana kisikom, anti-stres masaže, aroma masaže i pedikure  ili pak pilinga tijela te korištenja wellness i spa zone. Uživajte uz profesionalnu uslugu u opuštajućem okruženju!

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu »Masaža i wellness« dobivate mezoterapiju lica i tretman kisikom. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon paketu »Oaza zdravlja i ljepote« dobivate aroma masažu (60 min) i pedikuru s maskom. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon paketu »Harmonija ljepote« dobivate korištenje wellness i spa zone, piling tijela, masku te anti-stres masažu (90 min). Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Izbjegavajte obilne obroke 2 h prije masaže te pretjerano izlaganje suncu prije tretmana za ljepotu.
  • Prije masaže savjetujte se o mogućim zdravstvenim problemima, ozljedama, alergijama ili bolovima s maserom ili aromaterapeutom.
  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 5 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.

 

jacuzzi
masaža
parking
romantično
sauna
unutarnji bazen
vip separe
wellness
Mezoterapija lica i tretman kisikom
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

Aroma masaža (60 min)
Pedikura s maskom
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

Korištenje wellnes i spa zone
Piling tijela i maska
Anti-stres masaža (90 min)
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

989.00Kn

Pretplatite se