Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA
Premium partner

Restoran Stancija Kovačići, Matulji

Savršeno mjesto za opuštanje

Restoran Stancija Kovačići smješten je u mjestu Rukavac i izvrsno je mjesto za opuštanje svih ljubitelja kuhinje. Okružen zelenim brdima i skriven pred gradskom gužvom, predstavlja pravi kulinarski biser Kvarnera. Ovdje možete kušati tradicionalna jela pripremljena na moderan način, prepuna zapanjujućih aroma i okusa obale. U pripremi jela koriste se isključivo visokokvalitetni, svježi sastojci, a velika se pozornost pridaje posluživanju jela. Izaberite sezonsko jelo za sebe!
Rukavac 51, 51211 Matulji
051 272 106
Više o ponudi

Vila Stancija Kovačići s restoranom Stancija Kovačići smještena je u mjestu Rukavac iznad Opatije i svakom gostu koji cijeni tradiciju priča svoju dugogodišnju priču. To čini kroz tradicionalno rustikalno uređenje i detalje koji čine atmosferu restorana ugodnom. Inspiracija za uređenje restorana potekla je iz prirode koja ga okružuje, a ono što ćete naći u prirodi naći ćete i u restoranu – kamen, drvo i tople zemljane boje.

Chef Vinko Frlan poslužit će vam suvremeno pripremljena jela na mediteranski način, spravljena od vrhunskih namirnica neupitne svježine i kvalitete. U jelovniku ćete vidjeti odraz godišnjeg doba tijekom kojega dođete, kao i sva njegova bogatstva i specifičnosti. Jela se prave od lokalnih namirnica poput grobničkog sira i skute, istarskog pršuta, tartufa, maslinova ulja i začinskog bilja, a kušati možete i svježu tjesteninu i domaći kruh koji se spremaju u restoranu. Tijekom ljeta uživajte u terasi s pogledom na pitoreskni krajolik.

U ponudi iz naših poklon-paketa možete naći piće dobrodošlice te večeru u 3 ili 5 sljedova i čašu vina. Hranu će vam pripremati chef po meniju iznenađenja. Osim naše ponude, ovdje možete uživati u prekrasnom ambijentu vile Stancija Kovačići, koja nudi smještaj u 3 dvokrevetne i 1 jednokrevetnoj sobi s 4 zvjezdice. Sobe su prostrane i nude prekrasan pogled na prirodu. Vila je smještena na izvrsnoj lokaciji, blizu mora i većih gradova Opatije i Rijeke, ali dovoljno daleko od gradske vreve. Uživajte u cjelokupnoj ponudi!

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate piće dobrodošlice i večeru u 3 slijeda. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate piće dobrodošlice, večeru u 5 sljedova te čašu vina uz glavno jelo. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Potrebno je obavijestiti osoblje restorana o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjeta, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
apartmani
hotel
parking
restoran
skupine
terasa
vinska karta
Žar
Piće dobrodošlice
Večera u 2 slijeda
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi u danima vikenda
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

Piće dobrodošlice
Večera u 3 slijeda
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi u danima vikenda
Rezervacija 3 dana unaprijed

450.00Kn

Piće dobrodošlice
Večera u 4 slijeda
Čaša vina uz glavno jelo
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi u danima vikenda
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se