Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.

Hotel Plaža Duće

Doživite luksuz i harmoniju plavog mora i neba

Hotel Plaža Duće nudi vam doživljaj prekrasnog pogled na brački kanal i otok Brač. Uvjereni smo da ćete gledajući iz jedne od prekrasnih i modernih soba s velikim balkonom, iz restorana ili sunčane terase s ležaljkama i jacuzzijom, uživati u pogledu i harmoniji plavog mora, otoka i neba. Opustite se do kraja u Wellness centru gdje će se stručne i ljubazne maserke pobrinuti za vas. Hotel Plaža Duće je idealno mjesto za vaš zasluženi odmor.
Luka III, Poljička cesta 79, Duće 21315
021/783-350
Više o ponudi

Hotel Plaža Duće novotvoreni je hotel s 4 zvjezdice, koji je od živahnog gusarskog grada Omiša udaljen tek 3 kilometra. Svojim gostima nudi 103 moderne i prostrane sobe s balkonom i pogledom na more, kao i vanjski i unutarnji bazen, Pool bar, Restaurant sa show cookingom i još mnogo toga.

Svatko se na godišnjem odmoru želi opustiti i osjećati kao kod kuće. U sobama hotela Plaža Duće osjećat će se ugodno kao kod kuće, a pritom imati kraljevski tretman. Kreveti maksimalne udobnosti razmazit će vas i učiniti da se probudite odmorni i spremni za novi dan, osim ako ne odlučite ostati duže u krevetu i uživati u njegovoj udobnosti.

Sobe se pripremaju s posebnom pažnjom i pozornošću na čistoću i udobnost. Iz svake sobe prostire se pogled na more te će svojom ljepotom dodatno oplemeniti vaš boravak u ovom prekrasnom hotelu. Hotel Plaža Duće najbolji je odabir za vaš zasluženi godišnji odmor.

U ponudi naših paketa možete uživati u jednom ili dva noćenja u predivnoj Superior Double sobi s balkonom s kojeg možete uživati u pogledu na otok Brač i brački kanal. U sobi će vas dočekati i piće dobrodošlice koje je tek uvertira u tretman koji vas čeka za vrijeme vašeg boravka. Uživajte na bazenima, u pool baru i priuštite si odmor iz snova.

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu “Čarobni odmor” dobivate 1 noćenje s doručkom u Superior Double sobi te piće dobrodošlice. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon paketu “Vikend iz snova” dobivate 2 noćenja s doručkom u Superior Double sobi te piće dobrodošlice. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati 7 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefenom ili putem maila.
  • Ponuda ne vrijedi od 7.6. do 4.10. mjeseca i kada je objekt zatvoren
hotel
lijepa priroda
panorama
plaža
unutarnji bazen
vanjski bazen
1x noćenje s doručkom u Superior Double sobi
Piće dobrodošlice
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi od 7.6. do 4.10. i kada je objekt zatvoren
Rezervacija 7 dana unaprijed

989.00Kn

2x noćenje s doručkom u Superior Double sobi
Piće dobrodošlice
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi od 7.6. do 4.10. i kada je objekt zatvoren
Rezervacija 7 dana unaprijed

1,690.00Kn

Pretplatite se