Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
SPAR AKCIJA 1+1
Guests winner

Hotel Plaža Duće

Doživite luksuz i harmoniju plavog mora i neba

Hotel Plaža Duće nudi vam doživljaj prekrasnog pogleda na brački kanal i otok Brač. Uvjereni smo da ćete gledajući iz jedne od prekrasnih i modernih soba s velikim balkonom, restorana ili sa sunčane terase s ležaljkama i jacuzzijem uživati u pogledu i harmoniji plavog mora, otoka i neba. Opustite se do kraja u wellness-centru, gdje će se stručne i ljubazne maserke pobrinuti za vas. Hotel Plaža Duće idealno je mjesto za vaš zasluženi odmor.
Poljička cesta - Luka 79, 21315, Duće, Croatia
021 783 350
Više o ponudi

Hotel Plaža Duće novootvoreni je hotel ocijenjen četirima zvjezdicama, od živahnog gusarskoga grada Omiša udaljen tek 3 kilometra. Svojim gostima nudi 103 moderne i prostrane sobe s balkonom i pogledom na more, kao i vanjski i unutarnji bazen, pool-bar, restoran sa šou-kuhanjem i još mnogo toga.

Svatko se na godišnjem odmoru želi opustiti i osjećati kao kod kuće. Ovdje ćete se upravo tako osjećati, a pritom imati kraljevski tretman. Kreveti maksimalne udobnosti razmazit će vas i učiniti odmornima te spremnim za novi dan. Osim ako ne odlučite ostati duže u krevetu i uživati u njegovoj udobnosti.

Sobe se pripremaju s posebnom pažnjom i pozornošću radi čistoće i udobnosti. Iz svake sobe prostire se pogled na more te će svojom ljepotom dodatno oplemeniti vaš boravak u ovom prekrasnom hotelu. Hotel Plaža Duće najbolji je odabir za vaš zasluženi godišnji odmor.

U ponudi naših paketa možete uživati u jednom noćenju ili dvama noćenjima u predivnoj superior double sobi s balkonom s kojeg možete uživati u pogledu na otok Brač i brački kanal. U sobi će vas dočekati i piće dobrodošlice. Ono je tek uvertira u tretman koji vas čeka za vrijeme vašeg boravka. Uživajte na bazenima, u pool-baru i priuštite si odmor iz snova.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate noćenje s doručkom u superior double sobi te piće dobrodošlice. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate dva noćenja s doručkom u superior double sobi te piće dobrodošlice. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Poklon Najljepši trenuci u dvoje dobivate noćenje s doručkom u superior double sobi te piće dobrodošlice. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Poklon Bogatstvo planina, sunca i mora a dobivate dva noćenja s doručkom u superior double sobi te piće dobrodošlice. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati 7 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
  • Ponuda ne vrijedi od 7. 6. do 4. 10. i kada je objekt zatvoren.
hotel
lijepa priroda
panorama
plaža
vanjski bazen
wi-fi
1 x noćenje s doručkom u superior double sobi
Piće dobrodošlice
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi od 7. 6. do 4. 10.
Rezervacija 7 dana unaprijed

989,00Kn131,26

2 x noćenje s doručkom u superior double sobi
Piće dobrodošlice
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi od 7. 6. do 4. 10.
Rezervacija 7 dana unaprijed

1.690,00Kn224,30

Pretplatite se