Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Premium partner

Secret Zagreb - obilasci Zagreba

Opsjednute kuće, napuštena groblja, kletve, prikaze

Secret Zagreb skup je neobičnih turističkih obilazaka Zagreba. U ponudi su brojne tematske ture, kao što su mračni Opsjednuti Zagreb, čudnovati Zagrebarium, sezonska Zagrebačka zimska bajka i brojne druge. Najluđi su ipak Questovi, kratki obilasci koji završavaju igrom za posjetitelje. Secret Zagreb dobio je brojna priznanja, a britanski list The Guardian uvrstio ga je među top 10 alternativnih obilazaka gradova u Europi.
Kamenita vrata, 10000 Zagreb
097 6738 738
Više o ponudi

Istražite Zagreb uz neke od maštovitih obilazaka grada iz programa Secret Zagreb.

Upoznajte mračnu stranu Zagreba, saznajte brojne zaboravljene legende i posjetite skrivene kutke, uključujući jedno staro groblje na obilasku Opsjednuti Zagreb. Ako ste ipak više raspoloženi za vedrije teme, dođite na Zagrebarium, obilazak kroz koji ćete saznati zanimljivosti o hrvatskim izumiteljima i znanstvenicima koje je put za života doveo u Zagreb. Tu su i mnoga druga razgledavanja, poput obilaska koji vodi preko rijeke Save u Novi Zagreb, šetnje šumama oko Zagreba, itd. Ako se u Zagrebu zateknete baš uoči Valentinova, priključite se Zagrebačkim mračnim romansama, a u vrijeme popularnog zagrebačkog Adventa dopunite ugođaj uz Zagrebačku zimsku bajku.

Osim pješačkih razgledavanja u ponudi su i gamificirane ture pod zajedničkim nazivnikom Secret Zagreb Quests. Okupite društvance i krenite u igru pod nazivom Lov na vještice ili Potraga za uspavanim zmajem. Prvi tko riješi sve zagonetke u starom gradu možda pronađe i tajnovito zmajsko blago.

Odaberite svoje omiljeno razgledavanje ili se obratite timu Secret Zagreb za savjet. Vidimo se u tajnovitom Zagrebu!

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Sport i rekreacija dobivate dvije karte za redovne razglede iz programa Secret Zagreb u trajanju  2 h. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Sport i zabava dobivate privatni turistički obilazak grada iz programa Secret Zagreb u trajanju 2 h. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate interaktivni razgled iz programa Secret Zagreb Quests u trajanju 2 h. Ponuda vrijedi za maksimalno 12 osoba.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
  • Preporučujemo udobnu odjeću i obuću.
animacija
djeca
lijepa priroda
panorama
romantično
skupine
Redovni razgled iz programa Secret Zagreb
Trajanje: 2 h
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

29,99225,96Kn

Privatni turistički razgled iz programa Secret Zagreb
Trajanje: 2 h
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

44,99338,98Kn

Interaktivni razgled iz programa Secret Zagreb Quests
Trajanje: 2 h
Vrijedi za max. 12 osoba
Rezervacija 3 dana unaprijed

89,99678,03Kn

Pretplatite se